Μήνυμα Διεύθυνσης

Το φροντιστήριο ΣΥΖΕΥΞΗ ιδρύθηκε στον Πειραιά τον Ιούνιο του 1999, από τον Χαράλαμπο Ζαχαρόπουλο (Φυσικό) και την Αφροδίτη Ανδριομένου (Μαθηματικό).

Σκοπός του φροντιστηρίου είναι η συνεχής πρόοδος των παιδιών, τόσο σε επίπεδο επίδοσης σχολικής μονάδας όσο και στην προσπάθειά τους για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στο φροντιστήριό μας διδάσκονται μαθήματα Γυμνασίου – Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. με έμφαση στην ιδιαιτερότητα και μοναδικότητα του κάθε παιδιού, με αποτέλεσμα 20 χρόνια τώρα να αποτελεί την αξιόπιστη επιλογή για την πρόοδο των παιδιών της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Οι μαθητές που έχουν θητεύσει εδώ και δυο δεκαετίες στις φροντιστηριακές μας αίθουσες, είναι σήμερα επιστήμονες και επαγγελματίες και αυτό αποτελεί για όλους εμάς ηθική ανταμοιβή.

Με μια ομάδα μόνιμων συνεργατών, ανθρώπους που αντιλαμβάνονται πλήρως το αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά και τους γονείς τους, εξακολουθούμε μέχρι σήμερα να στηρίζουμε την προσπάθεια των μαθητών με πολλούς τρόπους, ακόμη και μετά την εισαγωγή τους στις ανώτερες και ανώτατες σχολές.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και τους μαθητές που μας εμπιστεύτηκαν, και συνεχίζουμε την πορεία μας, προσπαθώντας κάθε χρόνο να βρίσκουμε τρόπους να γινόμαστε καλύτεροι.

Υπεύθυνοι Σπουδών

Άκης Ζαχαρόπουλος - Φυσικός
Ανδριομένου Αφροδίτη - Μαθηματικός